Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Nieuwjaarsborrel

Vrijdag, 19 januari 2018 in Salmagundi's, Oosterhamrikkade 8 in Groningen

Op vrijdag 19 januari willen wij graag het politieke nieuwe jaar met u inluiden. Vanaf 17:00 heten we u daarom van harte welkom bij Salmagundi’s, Oosterhamrikkade 8 in Groningen. We besteden deze avond niet alleen tijd aan het verkiezingsjaar en ...

Op vrijdag 19 januari willen wij graag het politieke nieuwe jaar met u inluiden.

Vanaf 17:00 heten we u daarom van harte welkom bij Salmagundi’s, Oosterhamrikkade 8 in Groningen.

We besteden deze avond niet alleen tijd aan het verkiezingsjaar en de opdracht die er ligt om zetels te behouden en/ of te groeien. Maar ook aan de noodzaak tot diversiteit.

Bij de laatste formatie is er wederom een regering tot stand gekomen waarin het aandeel van vrouwelijke volksvertegenwoordigers achterblijft bij die van de mannelijke. En laat staan die van volksvertegenwoordigers met andere achtergronden, bijvoorbeeld op leeftijd of afkomst.

Dit roept vragen op voor een progressief-liberale partij als D66 in een verkiezingsjaar. Hoe om te gaan met de opdracht van gelijkheid en diversiteit? Moeten we bewust sturen op bijvoorbeeld meer vrouwelijke kandidaten?

Pieter Smit, burgemeester van Oldambt en Sophie in ’t Veld zullen ons meenemen in de uitdagingen rond dit thema en hun eigen ervaringen, lokaal en Europees.

De borrel duurt tot 19:00 uur, hierna is het mogelijk om te blijven eten bij Salmagundi’s. Wekelijks koken vluchtelingen hier een heerlijk menu. De kosten hiervoor bedragen 17.50 euro, ter plekke te voldoen.

Wilt u blijven eten geef dit dan aan via deze link: https://goo.gl/forms/vyNLGyuNy8sfrC3s1

En wees snel, want voor de maaltijd is er beperkt plaats!

We hopen u te zien op vrijdag 19 januari. 

Het regio en stadsbestuur D66 Groningen

19 januari

17:00

Salmagundi's, Oosterhamrikkade 8 in Groningen