Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Manifest Bijeenkomst Groningen

Donderdag 31 oktober 2019 in Groningen

We gaan graag samen met jou aan de slag voor ons verkiezingsprogramma. Want vooruitstrevende plannen en ideeën maken we samen. Vooroplopen voor de toekomst.

We gaan graag samen met jou aan de slag voor ons verkiezingsprogramma. Want vooruitstrevende plannen en ideeën maken we samen.

Vooroplopen voor de toekomst.

Al sinds 1966 loopt D66 voorop. D66’ers komen telkens met vooruitstrevende plannen. We zijn niet bang om gevestigde ideeën en belangen flink ter discussie te stellen. We durven keuzes te maken, ook als die niet populair zijn. Juist om stilstand te voorkomen zetten we telkens stappen vooruit. Op die manier vergroten we de vrijheid voor mensen en werken we aan gelijke kansen voor iedereen en een schone toekomst. Nu gaan we graag samen met jou aan de slag. Want vooruitstrevende plannen en ideeën maken we samen. Samenwerken aan ons manifest Juist nu, twee jaar voor de volgende verkiezingen, is het het moment om het fundament te leggen voor ons verkiezingsprogramma. Wat zijn de grootste uitdagingen in de komende jaren, uitgaande van de belangrijkste principes in ons sociaal-liberaal gedachtegoed? Deze avonden worden georganiseerd door de permanente programmacommissie en vinden plaats door het hele land. Samen maken we ons manifest voor de toekomst.

 

Mis het niet!

Datum: Donderdag 31 oktober

Locatie:de Doopsgezinde kerk, Oude Boteringestraat 33, 9712 GD Groningen

Inloop: 18:30 uur

Start programma: 19:00 uur

Einde programma: 21:30 uur

Borrel: 21:30 – 22.00

 

 

Meld je aan via het formulier op de website van D66.

Bijeenkomst over fundament van het verkiezingsprogramma in Groningen

 

Hopelijk tot  31 oktober!

 

PS: je kan alleen contant betalen bij de bar.

31 oktober

19.00 uur

Doopsgezinde Kerk, Oude Boteringestraat 33 Groningen.