Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Ledendag

Zondag 22 september 2019 in Groningen

Aanbieding! Actie! Word lid en betaal de eerste maanden niets! Als je lid wordt, krijg je een horloge! Vind jij ook zo irritant dat er alleen aanbiedingen zijn voor mensen die ergens lid van worden? ...

Aanbieding! Actie! Word lid en betaal de eerste maanden niets! Als je lid wordt, krijg je een horloge!

Vind jij ook zo irritant dat er alleen aanbiedingen zijn voor mensen die ergens lid van worden? Het is net alsof mensen die al lid zijn niet mee tellen. Bij D66 Groningen kijken we daar anders tegenaan. Wij zijn namelijk super blij dat jullie al (zo lang) trouw lid zijn van onze mooie vereniging!! En dat moet gevierd worden. Dus of je nu net lid bent, of als sinds 1966, of ergens er tussein: we nodigen je van harte uit voor onze ledendag!

We organiseren een gezellige middag om met elkaar te vieren dat we lid zijn van D66. We kunnen elkaar beter leren kennen, bijkletsen en oude verhalen ophalen. De middag staat in het teken van gezelligheid. Wat gaan we doen? We beginnen de middag met een stadswandeling door Stadsgids en oud-bestuurslid Boike Teunissen. Hij neemt ons mee door Stad en biedt een ander perspectief op de pleinen en straten waar we zo vaak door heen vliegen. Aansluitend is er een borrel, met hapjes en drankjes.

De wandeling begint om 11.00 uur op de Grote Markt op zondag 22 september. Geef je op door te mailen naar secretaris@d66groningen.com. We zien je graag!

22 september

11.00 uur

Grote Markt, Groningen