Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Kerstborrel met pubquiz!

Vrijdag 18 december 2020 in Groningen

Ieder jaar kent zo zijn bijzonderheden, zijn ups en downs en zijn memorabele momenten. En zo is ieder jaar ook weer anders dan het jaar ervoor. Maar, dit jaar was pas écht anders. 2020 kent ...

Ieder jaar kent zo zijn bijzonderheden, zijn ups en downs en zijn memorabele momenten. En zo is ieder jaar ook weer anders dan het jaar ervoor. Maar, dit jaar was pas écht anders. 2020 kent misschien in een aantal opzichten meer downs, maar afsluiten in zo’n “down” is nooit een optie. En juist daarom willen wij graag digitaal met jullie het jaar afsluiten: ietwat vroeger dan normaal, net even wat anders dan gehoopt, maar vooral gezelligheid. En dit keer weer mét pubquiz. Dus, win jij de titel van “Slimste D66’er uit Groningen”?

En dat is nog niet alles, want als je je voor 11 december aanmeldt krijg je een verrassing van ons thuisbezorgd! Zou je je willen aanmelden voor vrijdag 11-12? Aanmelden kan via https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeI4Z8pe-78F-qtjofgmor88yz1LQv11bh3jUTzcyBzG3PgOQ/viewform.

WAAR: Vanuit je eigen huis, maar mét elkaar.
WANNEER: 18 december.
HOE LAAT: Vanaf 17:00.
HOE: Via ZOOM. Maar, geen zorgen; in de week voor de 18e krijg je een mail met daarin een uitleg!

18 december

17.00 uur

Online