Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Fietstocht langs nieuwbouwlocaties

Zaterdag 26 mei, 12.00u, Kop van Oost, Eemskanaal Zuidzijde (voor de Cool Blue, Het Hout 145)

Hoe wil je wonen? We gaan langs recent opgeleverde nieuwbouw en we gaan naar een aantal plekken in de stad waar in de komende jaren gebouwd gaat worden. In Groningen 050 doen we dat natuurlijk op de fiets. Onderweg kun je je mening geven over de fijnste manier van wonen, nodige voorzieningen en hoe woonwijken levendig en aantrekkelijk kunnen worden.

We starten bij de Kop van Oost aan de Eemskanaal Zuidzijde, op de hoek met Het Hout. Op die plek is een interessante woonbuurt ontstaan. Van daaruit gaan we langs nieuwe locaties, bijvoorbeeld Betonbos, EMG en havens in de Eemskanaalzone. Je komt op plekken in de stad die je nog niet kende! Een ontdekkingstocht. Natuurlijk kunnen we niet alle ontwikkelingen in de hele stad bestrijken. Daarom maken we voor de deelnemers een map vol nieuwe woonmogelijkheden die in de komende jaren werkelijkheid worden.

Die toekomst is nog niet klaar. Er zijn nog veel vragen te beantwoorden, antwoorden die jij kunt meehelpen te formuleren. Je kunt je mening kwijt aan Berndt Benjamins, raadslid voor D66 en aan de deelnemende leden van het Platform Ruimte van D66.

Geef even aan of je komt bij bestuur@d66groningen.com , dat is handig voor het bestellen van cake en limonade.

26 mei

12.00u

Kop van Oost, Eemskanaal Zuidzijde (voor de Cool Blue, Het Hout 145)