Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Denk mee met Tom Rustebiel

Groningen, 18 april 2019

Wil je meedenken hoe we van Groningen de fijnste gemeente maken om te wonen en te leven? Vraag je je af hoe we Groningen op het spoor zetten naar een groene toekomst? Of wil je ...

Wil je meedenken hoe we van Groningen de fijnste gemeente maken om te wonen en te leven? Vraag je je af hoe we Groningen op het spoor zetten naar een groene toekomst? Of wil je met Tom Rustebiel in gesprek over de binnenstad, mobiliteit of één van zijn andere portefeuilles? Dat kan! Op donderdagavond 18 april ben je welkom bij Tom thuis. Wil je meedoen aan deze huiskamerbijeenkomst, stuur hem gelijk even een mailtje (tom@d66groningen.nl). Dan stuurt hij je zijn adres.

18 april

20:00

Groningen

Thema

Duurzaam en groen

Groningen is een groene gemeente. En dat is belangrijk, want groen is goed voor de luchtkwaliteit, de biodiversiteit, het dempt klimaateffecten en stimuleert beweging. Maar als we die gezonde en leefbare gemeente willen blijven, moeten we investeren in nog groenere wijken en dorpen. Tegelijkertijd voelen we de nadagen van het fossiele tijdperk nergens zo sterk als in Groningen. Daarom wil D66 naast meer groen investeren in bijvoorbeeld lokale energieopwekking, gasloos bouwen en het inbedden van duurzaamheid in economie, onderwijs en gemeenschap. Zo maken we iedereen in staat om te profiteren van de energietransitie.

Lees meer