Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Campagne kick-off gemeenteraadsverkiezingen 2022

Zaterdag, 16 oktober 2021 in Groningen

Afgelopen maart heeft D66 tijdens de Tweede Kamerverkiezingen een geweldige overwinning geboekt. We werden in Groningen de grootste partij en dat willen we bij de Gemeenteraadsverkiezingen van 2022 opnieuw realiseren! Daarom organiseren wij op 16 ...

Afgelopen maart heeft D66 tijdens de Tweede Kamerverkiezingen een geweldige overwinning geboekt. We werden in Groningen de grootste partij en dat willen we bij de Gemeenteraadsverkiezingen van 2022 opnieuw realiseren!

Daarom organiseren wij op 16 oktober de officiële campagne kick-off voor de Gemeenteraadsverkiezingen. Tijdens deze kick-off zal de voorzitter van de Verkiezingsprogramma commissie, Marjan Brouwers, het concept verkiezingsprogramma overhandigen aan lijsttrekker en fractievoorzitter Tom Rustebiel.

Tweede Kamerlid Wieke Paulusma gaat Tom en Marjan interviewen over het programma om de speerpunten te achterhalen en er is gelegenheid tot vragen.

Het officiële deel zal worden afgesloten met een speech van Tom over de doelen en de campagne waarna we aan de borrel gaan!  Campagneleider Isa Peters is aanwezig om enthousiaste vrijwilligers op weg te helpen richting de campagne.

De kick-off vindt plaats op 16 oktober bij Meer Groningen (Suikerlaan 3) van 16:00 tot 18:30 uur.

Aanmelden kan via:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf8EOdxZKe1riG7vZDCGGNQ-feYEM5snCdQqmxySPo66I35nw/viewform?usp=sf_link

16 oktober

16:00 uur

MEER Groningen, Suikerlaan 3, 9743 AN Groningen