Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 16 augustus 2021

Isa Peters nieuwe communicatiemedewerker fractie

D66 Groningen is blij dat Isa Peters de fractie komt ondersteunen als communicatiemedewerker in het politieke werk, maar ook tijdens de campagne. Ze zal daarnaast een aantal organisatorische en secretariële taken op zich nemen. In onderstaande tekst stelt Isa, die medio augustus begint, zich voor. 

Groningen is een fantastische stad en gemeente, waar ik met ontzettend veel plezier heb gestudeerd, gewerkt en geleefd. Na vijf jaar studeren aan de RuG voel ik mij echt thuis in Groningen. Ik ben dan ook erg enthousiast en gemotiveerd om mij in te zetten voor onder meer duurzaamheid, leefbaarheid en gelijkheid bij D66 Groningen.

In mijn vrije tijd luister ik graag muziek of een interessante podcast, vaak tijdens het sporten of wandelen. Verder lees ik graag boeken over geschiedenis en politiek. D66 staat voor veel van mijn persoonlijke idealen, zoals goed onderwijs, gelijkheid en duurzaamheid. Ik ben trots op al het werk dat D66 al in Groningen heeft kunnen verrichten en kijk ernaar uit om samen met de fractie nog meer mooie resultaten te boeken. Door middel van beter onderwijs, duurzame initiatieven en het promoten van diversiteit en gelijkheid geloof ik dat Groningen een nog fijnere stad kan worden om in te leven.

Voor vragen over de fractie kunt u bij mij terecht. Dit kan via e-mail, WhatsApp, telefoon en via onze sociale media.