Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 6 juni 2021

Kandidaatstelling voor Gemeenteraadsverkiezingen 2022

Het lijkt nog heel ver weg, maar de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 komen snel dichterbij. Afgelopen week is bekend geworden dat Tom Rustebiel door de leden is verkozen tot lijsttrekker. Bekijk de video hier.

Nu komt het er op aan om een lijst met sterke kandidaten samen te stellen. Afgelopen donderdag 3 juni organiseerde het bestuur een online informatie avond voor geïnteresseerden voor het raadslidmaatschap.

Heb je ambities maar wil je eerst nog vragen stellen? Laat het ons weten!

Een profielschets voor kandidaat-raadsleden vind je hier: profiel raadslid GR2022

Alle informatie over de vereisten van kandidaatstelling vind je hier: Kandidaatstelling Raadslid GR2022

Vanaf 8 juni kun je je kandidaatstellen als raadslid voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022. Op 9 juli om 23:59 sluit de termijn weer. Je kunt je kandidaatstelling doorgeven door het volgende formulier in te vullen en te e-mailen naar maarten@d66groningen.com. Het formulier in .doc format kun je opvragen bij Maarten.
Formulier: kandidaatstellingsformulier Raadslid GR2022