Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 3 juni 2020

Gezocht: campagnecoördinator TK2021

Voor de campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen zoeken we een campagnecoördinator voor onze afdeling. Je bent de organisator in de afdeling tot verkiezingsdag. Je weet campaigners te mobiliseren voor campagne-acties. Zo werk je aan winst voor D66 bij de TK2021.

 

Wie zoeken we?

• Een optimistische doener. Iemand die aan de slag wil om met zo veel mogelijke vrijwilligers de beste campagne te voeren.

• Een organisator. Het is jouw taak om zo veel mogelijk acties en evenementen op te zetten om onze kiezers te mobiliseren.

• Een motivator. Jij bent precies de persoon die de leden van de vereniging weet op te zwepen en te enthousiasmeren om te helpen met de campagne!

Activeren van mensen

Jouw rol is helder. Je bent niet van de straat af te slaan en laat geen kans voorbij gaan. Je organiseert acties, mobiliseert campaigners en stuurt jouw campagneteam aan. Jouw ogen zijn gericht op de bal: de beste field campaign in jouw gemeente. Op de uitslagenavond kijk je vol trots naar de campagne en naar jouw uitslag.

Samen met het landelijk campagneteam

Natuurlijk werk je tijdens deze campagne nauw samen met het Landelijk Bureau. Zij nemen je mee in strategie, acties en bieden je de tools voor jouw winnende campagne.

Toekomstgericht

De campagne voor de TK2021 legt de basis voor de campagne voor de GR2022. Het voeren van een sterke campagne in je afdeling zorgt voor effect in de toekomst.

Doe je mee?

Meer informatie kan je opvragen bij Sarah@d66groningen.com