Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 5 maart 2019

Helden en heldinnen gezocht!

Internationale vrouwendag gaat niet alleen over de rechten van vrouwen. Het gaat ook over de helden en heldinnen die zich daarvoor ingezet hebben én dit nog steeds doen. Hoe toepasselijk dat ‘Heldinnen’ dit jaar ook het thema is van Internationale vrouwendag! D66 Groningen gaat daarom aanstaande vrijdag heldinnen in ’t zonnetje zetten. Lijsttrekker Fleur Graeper en raadslid Wieke Paulusma gaan vrijdag onder andere langs bij Joan Stam, de eerste wethouder van D66 in Groningen, en daarmee een voorbeeld voor anderen. Maar ze zullen ook minder bekende helden en heldinnen een verassing brengen; mannen of vrouwen die achter de schermen veel werk verzetten.

Wil jij zelf ook een held(in) aandragen? Iemand die op welke manier dan ook bijdraagt aan vrouwenrechten?
Mail ons (fractie@d66groningen.com) en wij verassen hem of haar 8 maart!

Wat is er nog meer te doen 8 maart? Kijk hier!