Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 5 september 2018

Arend Jan Wonink kiest voor Steunlijst

Arend Jan Wonink heeft aangegeven geen verkiesbare plek meer te ambiëren voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen. Hij ruilt zijn negende plek op de kieslijst in voor een lagere plek op de steunlijst. Het raadswerk is intensief en vraagt volledige toewijding. Arend Jan heeft in de zomer besloten meer tijd te willen vrijmaken voor zijn werk en zijn gezin.

Arend Jan blijft uiteraard lid van de Gemeenteraadsfractie en actief in de campagne voor D66 “Vanwege de kwaliteit van de kandidaten op de lijst kan ik dit in goed geweten doen. Het was (en is) een grote eer om als volksvertegenwoordiger namens D66 in de Groninger gemeenteraad zitting te mogen hebben. Ik heb het met veel plezier en toewijding gedaan en zal dat tot het einde van dit jaar blijven doen.”, geeft Arend Jan aan.