Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 1 augustus 2018

Vakantieinspiratie? Deel je #ideevoorgroningen!

Vakantietijd! De één gebruikt het om bij te tanken, de ander is actief op reis en wil zoveel mogelijk plekken bezoeken. Mooi aan op vakantie zijn is, dat je ook anders naar je eigen stad gaat kijken. D66 is benieuwd of je toffe dingen hebt gezien die ook wat aan Groningen toe zouden voegen. Dit kan van alles zijn. We verzamelen je input op www.ideevoorgroningen.nl en gaan kijken waar we mee aan de slag kunnen!

Een groene gevel. Een fijne openbare sportplek. Een sociale ontmoetingsplek. Of een innovatieve manier om de stad schoon te houden. Maar misschien spot je wel boeiende kunst op straat, valt je een toffe fontein op wil je een vaporetto in de Diepenring. Twitter al je ideeën met de hashtag #ideevoorgroningen en we verzamelen ze op www.ideevoorgroningen.nl in een mooie collage. Na de vakantie halen we het net op en gaan we kijken waar we mee aan de slag kunnen!

Mailen mag ook: tom@d66groningen.nl
Of plaats ze onder onze facebook-post