Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 15 juli 2016

D66 wenst iedereen een inspirerende zomer

Tijdens het voorjaarsdebat regende het moties en amendementen: alle partijen wilden zo vlak voor de zomer alles er uit halen wat er in zit en graag hun stempel drukken op het gemeentebeleid. Het zomerreces is daarom een mooie tijd om de besluiten van het afgelopen half jaar te laten bezinken en om nieuwe ideeën te verzamelen. D66 Groningen kijkt tevreden terug en vooruit.

Uiteraard is de agenda voor eind augustus en begin september alweer ingevuld. Wij zijn van plan om dan net zo fris aan de slag te gaan als we het afgelopen jaar gedaan hebben. Daarom zijn er boeksuggesties uitgewisseld, reisplannen naar verre oorden gemaakt en uitjes in Nederland geregeld. Er komen uitgelezen momenten om de gedachten even te verzetten, maar er zal ongetwijfeld regelmatig aan het wel en wee van Groningen gedacht blijven worden.

Namens de fractie: Jetze, Berndt, Koosje, Fleur, Arend-Jan, Wieke, Carlo, Emile en Tom;
het afdelingsbestuur: Mattijs, Werner, Jim, Barbara, Peter, Wilma en Robert;
en de wethouders: Ton en Paul;

wenst D66 Groningen iedereen een inspirerende zomer!