Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 9 juni 2009

Debat over Groninger Forum

Op donderdag 11 juni organiseert debatcentrum DwarsDiep samen met architectuurcentrum Platform GRAS een debat over het Forum met als titel “Groninger Forum: Meesterlijk concept of megalomane vergissing?. D66 is verklaard voorstander van het Groninger Forum maar heeft herhaaldelijk gepleit voor duidelijkheid over de uitvoering en financiering. Dat het Forum veel losmaakt in de stad, is in ieder geval duidelijk. Aanstaande donderdag gaan voorstanders en initiatiefnemers in debat met tegenstanders en critici en dit belooft erg spannend te worden. Natuurlijk krijgt de zaal ook de gelegenheid om mee te discussiëren. Dus heb jij een mening over het Forum, kom dan donderdag om 20.00 uur naar Grand Theatre. Kijk voorde sprekers en meer info op www.dwarsdiep.nl of www.platformgras.nl.