Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 28 mei 2009

4 juni: Europese verkiezingen en Europese barbecue!

Het is bijna zover: donderdag 4 juni gaan we natuurlijk allemaal naar de stembus voor de verkiezing van het Europees Parlement. Dit jaar weer ouderwets met het rode potlood, en vergeet vooral niet je stempas en je legitimatiebewijs mee te nemen, zonder geldig legitimatiebewijs mag je namelijk niet stemmen!

Wil je de uitslagen van de verkiezingen samen met ons volgen op een groot televisiescherm en vieren onder het genot van een drankje en heerlijke barbecuehapjes? Meld je dan snel aan voor de uitslagenavond met barbecue van D66, op 4 juni vanaf half acht bij Indoorstrand Binn’npret, Koningsweg 26a in Groningen! Stuur om je op te geven een mailtje naar Marjan Brouwers (marjan@branta.demon.nl) en vermeld erbij als je vegetariër bent.