Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 19 mei 2009

Meepraten over economie en internationalisering op 28 mei

De werkgroep Economie organiseert het volgende D-café in de reeks thema-avonden ter voorbereiding op het verkiezingsprogramma. Er zal, samen met een aantal gastsprekers (waaronder Eric Neef, algemeen secretaris van de Eems Dollard Regio), gesproken worden over de zin van internationalisering op economisch gebied en de bijdrage die de gemeente Groningen daaraan levert en zou kunnen leveren.
Heb jij goede ideeën of een mening over hoe de gemeente Groningen de economische internationalisering in goede banen zou kunnen leiden? Of wil je juist graag weten hoe de experts hierover denken? Kom dan meediscussiëren op donderdag 28 mei 2009 om 20.00 uur te Humanistisch Verbond Groningen, W.A. Scholtenstraat 2.