Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 10 maart 2009

Bonbonatelier Schlaman wint aanmoedigingsprijs Duurzaamste Ondernemer Groningen

www.schlaman.nlDonderdagavond 5 maart kreeg Bonbonatelier Schlaman de aanmoedigingsprijs uitgereikt, volgens de jury omdat dit bedrijf aantoont dat financieel voordeel en duurzaamheid prima samengaan. Schlaman heeft allerlei maatregelen in zijn bedrijf getroffen om energie te besparen. Daarnaast maakt hij steeds meer gebruik van biologische grondstoffen en biologisch afbreekbare verpakkingsmaterialen, en wordt in samenwerking met TNO en Syntens een duurzame verpakking ontwikkeld. Schlaman zet zich in om het ‘cradle-to-cradle’ principe in zijn bedrijf toe te passen en draagt ook graag op andere ondernemers over dat duurzaamheid en economisch gewin hand in hand gaan.

D66 feliciteert Jos Schlaman, als hofleverancier van overheerlijke D66 bonbons, van harte met het behalen van de aanmoedigingsprijs.