Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 6 maart 2009

Introductiebijeenkomsten voor toekomstige raadsleden: ook bij u in de buurt!

Het gaat goed met D66! Dit vertaalt zich onder meer in de grote groei van het aantal nieuwe leden. Met de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2010 op komst ziet D66 er naar uit om honderden nieuwe raadsleden te mogen afvaardigen, en is daarom vast begonnen met het werven van toekomstige raadsleden.

D66 organiseert overal in het land introductiebijeenkomsten voor leden die raadslid willen worden. Ervaren bestuurders vertellen wat over het vak van raadslid en hoe zij het gedachtegoed van D66 lokaal vertalen. Ook in Groningen zullen 2 bijeenkomsten plaatsvinden: op 14 maart en 7 april. Is raadslid worden ook iets voor u? Meldt u zich dan aan via de button “Raadslid worden” op www.d66.nl of klik hier.