Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 25 februari 2009

Hotemetotengesprek met FC Groningen directeur Hans Nijland

Op maandag 16 maart is algemeen directeur van FC Groningen Hans Nijland te gast bij de D66-fractie. D66 houdt ongeveer eens in de twee maanden een “hotemetotengesprek” met iemand die een belangrijke positie bekleedt in de stad, om zo een beeld te krijgen hoe het gaat met de stad. Daarbij wordt de gasten gevraagd om niet zozeer te spreken vanuit de functie die zij bekleden, maar meer vanuit de inzichten die deze functie hen geeft. De gesprekken kennen geen agenda om de discussie zo veel mogelijk de vrije loop te laten.

Hans Nijland maakt sinds 1996 deel uit van de directie van FC Groningen en speelde onder meer een belangrijke rol bij de totstandkoming van het nieuwe stadion Euroborg. Het gesprek met hem vindt plaats op maandag 16 maart vanaf 20:00 uur in het stadhuis. Iedereen is van harte welkom om mee te praten.